Vi erbjuder allmän tandvård som rotfyllningar och lagningar samt implantatbehandling, estetisk behandling så som skalfasader, anti-apnéskenor samt tandreglering med Invisalign. Vi utför operationer på plats på klinikerna Östermalm och Gustavsberg.

Oavsett vad du har för problem eller önskemål gör vi vad vi kan för att hjälpa dig.

Önskar du mer information om en speciell behandling så är du välkommen att kontakta oss på telefon eller email.

AKUT

Har du värk, en trasig tand eller råkat ut för ett annat tandproblem kan du räkna med en tid inom en vecka men oftast kan vi erbjuda en tid redan samma dag.

ALLMÄN TANDVÅRD

Vi kan hjälpa dig med all sorts tandvård så som basundersökningar, lagningar, rotbehandlingar, tandborttagningar, kronor och ersättning av förlorade tänder.

BARN- OCH UNGDOMSTANDVÅRD

Vi är en mottagning för hela familjen. Vi tar emot alla barn och ungdomar som har föräldrar som är patienter på kliniken. Tandvården är kostnadsfri t.o.m 23 års ålder. Välkommen att lista ditt barn hos oss!

ESTETISK TANDVÅRD

När det kommer till estetisk tandvård kan vi hjälpa dig med allt från tandblekning och Air-Flow behandlingar, till skalfasader och implantat. Vår ambition är att förbättra munhälsan. Det innebär att vi prioriterar hur dina tänder mår, därför börjar en estetisk behandling alltid att med en undersökning.

TANDSMYCKEN

Vi erbjuder tandsmycken i många olika utföranden. Det finns stenar, pärlor och symboler, välj en eller flera och kombinera för ett unikt utryck.

Fråga din tandläkare om tips eller inspiration.

TANDIMPLANTAT

Implantat kan ersätta dina saknade eller dåliga tänder.

Implantatet består av en skruv i titan som opereras in i käkbenet för att läka fast och utgöra ett fäste för en krona eller en bro. Vi använder oss av beprövade metoder och de bästa materialen. Första steget i behandlingen är alltid att utforma en individuell plan utifrån just dina förutsättningar.

TANDHYGIENIST

Tandlossning är en sjukdom som, om den inte behandlas, på sikt kan leda till att tänderna blir lösa och går förlorade. Daglig rengöring och regelbundna besök hos tandhygienist kan dock bromsa och t.o.m helt stoppa progressionen av sjukdomen.

Som patient hos oss får du en individuell bedömning om du behöver hjälp av en hygienist för att hålla dig frisk.

TANDTEKNIKER

Vi använder oss av lokala tandtekniska labb med tillverkning på plats i Stockholm. Detta för att säkerställa kvalitet och säkerhet kring material.

INVISALIGN

Tandreglering med osynliga skenor utformat efter dina behov.

Små eller stora förflyttningar kan idag göras med avtagbara skenor vilket revolutionerat behandlingar för att flytta tänderna till ett mer funktionellt och estetiskt resultat. En behandling börjar med en konsultation och därefter upprättas en individuell behandlingsplan.

Med Invisalign får du en tandreglering utan metall.

Boka en kostnadsfri konsultation idag!